Rejsebureauer

De fleste rejsebureauer kan være behjælpelige med en flybillet til Nepal (Kathmandu), men enkelte bureauer har specialiseret sig i prearrangerede landarrangementer i form af grupperejser med dansk rejseleder eller individuelt tilpassede rundrejser.

Hvorvidt man skal vælge en fuldorganiseret grupperejse med dansk rejseleder, en prearrangeret individuel tur med lokale hjælpere eller selv vil organisere det hele ved ankomsten til Kathmandu, er en individuel beslutning, der blandt andet afhænger af erfaring og temperament. Der er fordele og ulemper ved alle løsningerne. Men er det første gang, man skal besøge Nepal, kan det være en god ide med en eller anden form for forudgående planlægning. Det samme gør sig gældende, hvis der er begrænset tid til rådighed, eller hvis man søger mod de mindst frekventerede områder.

Herunder er en liste over rejsebureauer, der er medlemmer af Dansk-Nepalesisk Selskab:

Følg linket til vores sponsorer og bliv klogere på de enkelte produkters indhold og dine muligheder for en indholdsrig tur til Nepal. Inspiration kan du naturligvis også få ved at benytte vores indholdsrige litteraturliste

Lukket for kommentarer.