19.11 Trekking i Dolpo, Langtang og Manaslu (København)

Phoksundo Lake

Trekking i Dolpo, Langtang og Manaslu
Ved Claus Andreasen, rejseleder og fotograf samt medlem af bestyrelsen for Kipling Travel

Nepal har gennem de senere år oplevet en stor vækst i turismen, – noget enhver der har landet i lufthavnen i Kathmandu ikke har kunne undgå at se. Det har bl.a. betydet, at flere og flere tager ud på de populære vandreruter.

Vi har set billeder af køer for at komme på toppen af Mt. Everest – helt så galt er det ikke på de populære vandreruter, selvom der enkelte steder på den direkte vej til Everest Base Camp kan være mange mennesker i højsæsonen.

Vi skal høre og se billeder fra nogle af de mindre befærdede trekkingruter. Langtang, som det gik voldsomt ud over under jordskælvet i 2015, men som nu har fået en renæssance, Manaslu rundt, som så småt er begyndt at blive lidt af en klassikker og til sidst en af de helt store Himalayature, nemlig Dolpo og Shey Gompa – det hele krydret med små anekdoter og historier – oplevet på rejser i Nepal gennem de sidste knapt 25 år.

Claus Andreasen har siden 1997 rejst intensivt i Nepal, og det er efterhånden blevet til mere end 35 besøg. Claus har som turleder ledet grupper til Dolpo, Langtang, Annapurna, Nar og Phu, Everest BC (12 gange) m.fl. Endvidere har Claus besøgt landet adskillige gange privat.

I 2020 går turen til Langtang og Everest BC.

VELKOMMEN!

Manaslu

Tag gerne en gæst med til mødet!

Tid: Torsdag den 19. november 2020, kl. 19.30
Sted: Kulturstation Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse
Pris: Gratis for medlemmer af Dansk-Nepalesisk Selskab. Entré for gæster: 30 kr.
Betaling sker i døren, enten kontant eller med MobilePay.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer