Fra Eskelund til Sct. Clement – efterårsvandretur (Aarhus)

Aarhus er en fantastisk by med sine grønne kiler ind mod bymidten.

Vi har tidligere vandret fra syd og nået til Filtenborg Plads uden at forlade det grønne.

Vi har også vandret fra nord og kunne nå Østbanegården og stadig have træer omkring os.

Sidste efterår var vi på vandring i Aarhus Ø. Der var ikke mange træer på denne tur, men det skal nok komme, når den nye bydel er færdigudbygget.

Vi mangler stadig at nærme os bymidten fra vest. Det gør vi i år ved at gå ad Brabandstien, så langt vi kan komme og stadig have træer indenfor rækkevidde. Turen er på ca. 8 km og vil vare ca. 3 timer. Underlaget er asfalt på den største del af turen, så vandrestøvler er ikke nødvendigvis det bedste fodtøj.

Husk vand og lidt at spise.

Bent Thygesen og Preben Langballe har varslet, at de efter 23 år som vandreturs-arrangører nu ønsker at overdrage stafetten til nye kræfter. Det bliver ikke nemt at løfte arven efter Bent og Preben, men tre modige kvinder – Karen Galatius, Irene Pilgaard og Susanne Rystok har tilbudt at tage opgaven på sig.
Karen (mobil 61 33 52 32 ) og Irene (mobil 22 81 10 10) debuterer på denne augustsøndag som selskabets jyske vandretursarrangører.

Tid: Søndag 23. august 2020, kl. 10.00 – ca. 13

Mødested: Parkeringspladsen på hjørnet af Eskelundvej og Åhavevej (ved indkørslen til Genbrugsstation Eskelund). GPS-koordinater: 56.1400 N, 10.1683 E

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer